Nagybivalyos Nagybivalyos Nagybivalyos

Mosella Power Mix Etetőanyag 1kg

Mosella Power Mix Etetőanyag 1kg
Gyártó: Mosella
Cikkszám: 20993301
Hűségpont: 1
Készlet információ: Beszerzés Alatt
Fogyasztói ár: 649Ft
Nettó ár: 511Ft
Ár jutalom pontokban: 15

Lehetséges választások


* Ízesítés:

Db:     - VAGY -   button_wishlist
button_compare

A Power Mixcsalád közös jellemzője, hogy kialakításánál az egyszerűséget ötvözték a praktikummal a már jól megszokott magas Mosella minőségben.

Mit is jelent ez? Az összetevők kiválasztásánál törekedtek arra, hogy az adott horgászmódszerhez és a várható célhalaknak leginkább megfelelő alapanyagok kerüljenek összekeverésre. Az etetőanyagokat  Kb. 6dl víz hozzáadásával hamar kész, bevethető keveréket kapunk, amit rostán áttörni nem szükséges.

Allround - Sötét, Pörkölt, Melaszos 

Az Allround durva szerkezete, sötét színe és harmonikus sült aromája teszi sikeressé a lehülő illetve felmelegedő álló- és folyóvízeken egyaránt. Egy kész etetőanyag, amely „teljes körű” felhasználást tesz lehetővé az összes fehér hal horgászatához.

Brassen (Keszeges) - Sárga, Piskótás

Intenzív, piskótás aromájú, sárga színű keverék. Ideális keszeges etetőanyag folyó- és állóvizekhez egyaránt. Durva szemcséje ellenére jól tapad, etetőkosaras horgászathoz is kiválóan használható.

Karpfen (Pontyos) - Sárga, Gyümölcsös

Intenzív, gyümölcsös aromájú, sárga színű keverék. Ideális pontyos etetőanyag folyó- és állóvizekhez egyaránt. Durva szemcséje ellenére jól tapad, etetőkosaras horgászathoz is kiválóan használható.

Feeder - Sárga, Kekszes

A Feeder etetőanyagba minimális felszálló anyagot tettek bele, így az etetésre járó halakat nem húzza le a kosár közeléből. Ezzel az etetőanyaggal főleg keszegre, pontyra horgászhatunk sikerrel. Az év szinte minden időszakában bevethető, kora tavasztól késő őszig.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Készítette: OpenCart Magyarország
Mosella Hungaria kft © 2023