Nagybivalyos Nagybivalyos Nagybivalyos

Mosella Favourite Barbe Spezial Márnás Etetőanyag 1kg

Mosella Favourite Barbe Spezial Márnás Etetőanyag 1kg
Mosella Favourite Barbe Spezial Márnás Etetőanyag 1kg
Gyártó: Mosella
Cikkszám: 20143001
Hűségpont: 3
Készlet információ: Beszerzés Alatt
Fogyasztói ár: 1,441Ft
Nettó ár: 1,135Ft
Ár jutalom pontokban: 45
Db:     - VAGY -   button_wishlist
button_compare

Hazánk folyóvizeiben sok helyütt fogható márna, és horgászatuk az utóbbi időben egyre népszerűbb. Ennek köszönhetően számuk az elmúlt években csökkent, és az intenzív horgászatnak köszönhetően egyre nehezebb ezeket az egyébként sportos bajszosokat kifogni. Csak azok a horgászok tudnak eredményesen márnára horgászni, akik a legjobb etetőanyagokat és csalikat kínálják fel. A Favourite Barbe Spezial ezen horgászok számára kínál megfelelő alternatívát.

A Mosella Favourite Barbe Spezial etetőanyag versenyhorgászunk, Vincenzo Natale közreműködésével készült. Minőségi, válogatott lisztből előállított etetőanyag-keverék parmezánsajt ízesítéssel. Durva szemcséjű, jól tapadó, folyóvízi etetőanyag-keverék, amely különösen bevált a márna és paduc horgászata során. Sóderrel nehezítve a leggyorsabb folyásban is jól megáll. Az elsodródást kiküszöbölhetjük úgy is, ha a csontkukaccal bekevert etetőanyagot etetődróthálóba tömjük (kb. 2 kg), és így juttatjuk be a horgászhelyünkre. Az így bedobott etetőanyag 4-5 óra alatt oldódik ki a hálóból, és folyamatosan az etetésünkön tartja a nagyobb testű példányokat.

20% élő csalit adagolhatunk hozzá.

Bekeveréshez ajánlott folyadék mennyiség: 0,6 l/kg

 

Recept:

4 kg Barbe Spezial

0,5 kg Parmezánsajt

0,5 kg áztatott, tört crisalis báb

1 l csontgiliszta

 

A Barbe Spezialhoz adjuk hozzá a parmezánsajtot, jól keverjük össze, majd nedvesítsük meg. A megfelelő nedvesség elérése után adjuk hozzá a crisalis bábot és a csontgilisztát. A keverékből készítsünk 2-3 darab nagy (kb. 2 kg-os), tartós etetőanyag-csomagot. Az etető dróthálóból vágjunk egy 40-50 cm-es darabot, a végét tekerjük össze, töltsük meg a kész keverékkel úgy, hogy a végét össze tudjuk tekerni.  Ha túl nagy a sodrás, az etetőanyag közé tegyünk egy 40-50 dkg súlyú követ, hogy gyorsabban lesüllyedjen. Ebből a dróthálóból kb. 4-5 óra alatt oldódik ki a keverék. A fenéken maradt drótháló kb. 1-2 hét alatt teljesen elkorhad.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Készítette: OpenCart Magyarország
Mosella Hungaria kft © 2019